Art

Nakit Illegal Lotus Art stvoren je sa željom da se spoji s duhom Majke Zemlje i prenese njenu beskrajnu ljepotu, snagu i mudrost na sve koji ga prepoznaju i nose.

Zato koristimo darove koje nam Majka Zemlja nesebično pruža: poludrago kamenje, metale, glinu, biljke, sjemenke, prirodne i antikne materijale poput svile, lana, konoplje … uvijek inspirirani snagom prekrasne energije ljubavi kojom smo obavijeni.
Svi materijali kojima se služimo imaju svoje zasebno metafizičko značenje i ulogu, ali se usuđujemo vjerovati da je naša ljubavna nakana proizvela sinergiju koja seže iznad samih sastojaka. Mi vjerujemo i podržavamo sve tragaoce za Dušom, sve iscjelitelje ove divne planete, poštujemo Divlju Ženu i Divljeg Muškarca, a iznad svega cijelim svojim srcem bezgranično volimo ovaj dom među zvijezdama – našu veličanstvenu Gaiu. Stvaramo predmete koji ispunjavaju naše duše radošću, kroz koje učimo i rastemo, koji dolaze iz mjesta Ljubavi.

Illegal Lotus Art nas podsjeća da smo svi mi sveta bića, uvijek podržana i voljena od strane naše Majke, duboko međusobno povezani skrivenim nitima. Te niti oživljavamo kada osjećamo i prihvaćamo ljepotu stvaranja.