Njega kose

Šamponi, suha ulja, balzami, pakunzi i serumi za vlasište

Izrazito kvalitetni šamponi, regeneratori i maske od prirodnih sirovina, na bazi ljekovitog bilja, njegujućih ulja i mirisnih esencija.

Šamponi

Svi naši šamponi izrađeni su od nježnih prirodnih tenzida, uz dodatak tinktura i hidrolata ljekovitog bilja. Ovisno o namjeni – perut, suha kosa, opadanje kose, masna kosa… dodajemo vrhunske aktivne sastojke poštujući odgovarajuće PH vrijednosti.

Ayurvedski kruti šamponi

Ovi šamponi namijenjeni su onima koji se zalažu za “zero waste” filozofiju. Izrađeni su na principima Ayurvede, te koristimo niz ljekovitih biljaka u prahu, njihove macerate, tinkture i dekokte. Nagrašavamo da su ovi šamponi ipak preporučljiviji za kratku kosu.

Suha ulja

Suho ulje za kosu je neizostavan dio ljetne njege kose – čuva vlas od dehidracije i oksidacije. Naše suho ulje se brzo upija, ne masti i ne otežava kosu, te pruža odličnu zaštitu i njegu od sunca, topline i dehidracije.

Balzami (maske za kosu)

Maske za kosu namijenjene su tretiranju jako oštećene i zahtjevne kose – narušene farbanjem, atmosferskim utjecajima, hormonskim promjenama i stresom. Visoko su koncentrirane i preporučujemo da se nanose jednom tjedno, te da se drže na kosi barem 15 minuta.

Regeneratori

Naše prirodne regeneratore preporučujemo za učestalije korištenje, naročito ako imate sklonosti češćem pranju kose. Premda su lagane teksture, visoko su hranjivi i vratit će vlasi sve ono što joj često pranje oduzme.

Serum za vlasište

Serumi za vlasište su ljekoviti pripravci kojima dovodimo našu kosu u optimalno stanje. Izrađeni su od ekstrakata ljekovitog bilja, biranih aktivnih sastojaka i odgovarajućih biljnih ulja. Nanose se na vlasište i lagano umasiravaju, da se olakša apsorpcija hranjivih i ljekovitih sastojaka, a frekvenciju nanošenja birate sami – po potrebi.